αφιέρωμα:άθενς εξώτικα
Απόγευμα στην Αθηναϊκή Αραβία
Δοκιμάσαμε όλα τα ναργιλεδάδικα του κέντρου, σε μια βόλτα με μπόλικο καπνό, λουλά και τουμπεκί.

Κρίκετ, μάσα και paan στη Γερανίου
Η κοινότητα του Μπαγκλαντές στην Αθήνα, εσωστρεφής και άγνωστη στους περισσότερους γείτονές της στο ιστορικό κέντρο της πόλης, έχει κουβαλήσει στις λίγες αποσκευές της: γεύσεις και παραδόσεις αιώνων.

Σε μία πόλη χωρίς οίκτο
Οι παρατημένες τεράστιες φιγούρες από φελιζόλ απέναντι από το Allou Fun Park που έχει αρχίσει να διαλύει ο χρόνος, ήταν το ιδανικό setting για τα ρούχα του Γιώργου Σειρηνίδη.

Το απόκοσμο ερείπιο της Πάρνηθας
Έντονο μυστήριο καλύπτει μεγάλες πτυχές της ταυτότητάς του, αβέβαιο το μέλλον του, άρα το Ξενία Πάρνηθας αποτελεί κατ' εξοχήν Αστικό Φάντασμα της Αττικής...

Pakistathens
Μια βόλτα στην πακιστανική παροικία της Αθήνας.

Φιλιππινέζικο μπάσκετ στο Ζάππειο
Κυριακή, 11 το πρωί. Στο χώρο του αθλητικού κέντρου «Φωκιανός» του Ζαππείου καταφθάνουν σιγά σιγά παρέες Φιλιππινέζων με over-sized μπασκετικές φανέλες. Ο ήλιος καίει, η θερμοκρασία πλησιάζει τους 30 βαθμούς κι εγώ ψάχνω σκιά για να κάτσω. Σε λίγο αρχίζει ο αγώνας.

Πολίτες τρίτης κατηγορίας
Θα ήθελα να βγει μια μέρα ο υπουργός δημόσιας τάξης και να πει ότι «έχουμε διώξει 1000 μετανάστες, αλλά επειδή έφυγαν 1000 μετανάστες προσλάβαμε 1000 Έλληνες σε μια συγκεκριμένη δουλειά».

Στο Μοναστηράκι με τον Αλεκάρα
Ο Αλεκάρας είναι χρόνια μουσικός. Για περισσότερα από 30 χρόνια έχει παίξει σε μικρά μαγαζιά και μεγάλα, με τεράστιες ορχήστρες αλλά και μόνος του, κάνοντας one man show και τρικούβερτα γλέντια με μία κιθάρα.

Πακιστανοί σε προεκλογικό πυρετό
Λίγο πριν τις επαναληπτικές εκλογές, ένας υποψήφιος πρόεδρος στην Πακιστανική κοινότητα Ελλάδας μοιράζεται τις εμπειρίες του με το ough!  

Ποια Βαβέλ;
Τέσσερις Έλληνες, δύο Ουκρανές, ένας Ισπανός, δύο Γαλλίδες κι ένας Ιταλός κάθονται σε ένα τραπέζι. Όχι, δεν είναι ανέκδοτο, είναι το γκρουπάκι της Τρίτης.


  Σελ. 1 από 4 Επόμ. >>

back to main