Πορτρέτα απαχθέντων από εξωγήινους
the ough! team

Little Sticky Legs.

Ο Νεοϋορκέζος φωτογράφος Steven Hirsch παρακολούθησε το φετινό Διεθνές Συνέδριο UFO. Εκεί συνάντησε, φωτογράφισε και πήρε συνεντεύξεις από ανθρώπους που υποστηρίζουν πως έχουν απαχθεί από εξωγήινους.  

Cynthia (πάνω)

Στα τριάντα μου ο πατέρας μου μου είπε την αλήθεια για τα κυβερνητικά πειράματα στα οποία είχα πάρει μέρος. Είχαν χρησιμοποιήσει εξωγήινο DNA για να με δημιουργήσουν. Πολλές φορές έχω βρεθεί σε εξωγήινα αεροσκάφη μέσα στα χρόνια. Είχα πολλές επαφές. Οι περισσότερες ξεκίνησαν στην εφηβεία μου, αλλά είχαν ξεκινήσει από πιο νωρίς. Με απήγαγαν. Έχω απαχθεί σε αεροσκάφη πολλές φορές.


Heather

Ήξερα ότι κάτι είχε συμβεί αλλά δεν ήξερα τι ακριβώς. Ένα μήνα αργότερα ένιωσα αυτό που ονομάζουν “data dump”, ένα «κατέβασμα» πληροφορίας στο μυαλό μου, που επίσης δεν μπορούσα να εξηγήσω. Πιστεύω ότι έχω εμφυτεύματα. Στη μύτη μου. Επειδή εκείνη την εποχή μου άνοιγε συνέχεια η μύτη. Κάθε φορά που μου ξανασυμβαίνει νιώθω σαν να με αναβαθμίζουν. Γίνομαι λίγο περισσότερο ενορατική και καταλαβαίνω καλύτερα αυτά που συμβαίνουν γύρω μου.


Jeffrey

Συνέβη πριν έντεκα χρόνια στο St. Luis, στο Missouri, σε ένα μπαρ με χορεύτριες. Είχα πάει να πιώ ένα ποτό και να δω τις κοπέλες να χορεύουν γύρω από τον στύλο. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένας τύπος από το πουθενά. Ήταν μαύρος και είχε πολύ περίεργη φωνή. Ήξερε πράγματα για εμένα που δεν ήξερε κανείς άλλος εκεί μέσα. Πόσα ταξίδια είχαν κάνει, τι έκανα εκείνη τη περίοδο… Ήξερε πότε θα πεθάνουν οι γονείς μου και από τι. Έπειτα μου είπε ότι είχε έρθει για να με απαγάγει. 


Lisa

Άκουσα ένα χτύπημα στη πόρτα. Ένα γκρίζο όν στεκόταν εκεί. Μου έδωσε ένα μικρό μωρό. Γύρισα και τον κοίταξα και μου έδωσε άλλο ένα που κανονικά δεν έπρεπε να είναι εκεί. Ξύπνησα θυμωμένη και ούρλιαζα. Είχα μελανιές που δεν ήξερα πως είχαν δημιουργηθεί. Είχα μια τρύπα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Κάτω από black light μπορούσες να δεις ένα φωτεινό κτίριο γύρω από αυτή. Θέλω να πείσω τον εαυτό μου ότι ήταν απλά ένα όνειρο αλλά μέσα μου ξέρω πως ήταν κάτι παραπάνω.


Sebastian

Ήταν πριν τρία χρόνια. Είδα έναν τύπου ET. Με ξύπνησε την ώρα που κοιμόμουν. Υπάρχουν. Έμοιαζε με μικρό παιδί αλλά είχε πολύ μεγάλα μάτια. Μεγάλα μάτια, μικρή μύτη και μικρό στόμα. 


Vivian

Γύρω στις δυόμιση το πρωί τέσσερις μικροί γκρίζοι εμφανίστηκαν στο κάτω μέρος του κρεβατιού μου. Ήταν όλοι εντελώς ίδιοι μεταξύ τους. Τους κοιτούσα και σκεφτόμουν «Είναι τόσο άσχημοι. Γιατί δεν τους φοβάμαι;». 

http://littlestickylegs.blogspot.gr/back to main