Ζωα και φυτά και άλλα πράγματα 6
Στέλιος Παπαγρηγορίου

Ενδεικτικά: Ανεπαίσθητα / Επικίνδυνα / Δύσκολα / Εύκολα. Φρούτα με τα οποία μπορείς να κάνεις σεξ

Σταφύλι: Κάποιος/κάποια κοιτάει ένα σταφύλι (πράσινο, κόκκινο, οτιδήποτε) και σκέφτεται πώς μπορώ να αποσπάσω στοματικό έρωτα από ένα σταφύλι. Στοματικός έρωτας από ένα καλοπλυμένο σταφύλι που συνήθως τσουλάει πάνω κάτω στο πέος ή στον γυναικείο κόλπο ανεπαίσθητα και κάποιος/κάποια αισθάνεται μόνο μία απροσδιόριστη τάση υπαρξιακής απελπισίας και μία υποθάλπτουσα ψυχρότητα/αδιαφορία προς όλα τα πράγματα που υπάρχουν. Η αίσθηση συναντάνται στην βιβλιογραφία, συνήθως ως το κίνητρο του σταφυλιού. Κάποιος/κάποια μπορεί να αποσπάσει αρκετή ηδονή από ένα ξεπεσμένο οργανικό σταφύλι του δρόμου (κυρίως γύρω στα τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτέμβρη) με αντίτιμο ένα πολύ μηδαμινό ποσό.

Μπανάνα: Λόγω του ιδιαίτερα απαλού και κρεμώδες σώματός της, η μπανάνα θεωρείται από τα πλέον εξεζητημένα φρούτα που μπορεί κάποια/κάποιος να της αποσπάσει πρωκτικό σεξ. Δεν ενδείκνυται για στοματικό έρωτα, λόγω του παράξενου (καμπυλώδους) σχήματος της. Τυχαίο άτομο που παίζει World of Warcraft μου είπε πως το να προσπαθήσεις να «βιάσεις» μία άφλουδη μπανάνα για να σου κάνει στοματικό σεξ δεν είναι απολαυστικό, μιας και η μπανάνα συνηθίζει να σπάει και να λιώνει χωρίς την φλούδα της και κάτω από την πίεση του εξαναγκασμού και του άγχους πριν από την έναρξη καινούριου τυχαίου raid στο WOW ή κατά τη διάρκεια διαβάσματος τυχαίων blog στο ίντερνετ. Προτείνεται πρωκτικό σεξ χωρίς την αφαίρεση φλούδας, καλό πλύσιμο πριν οποιαδήποτε σεξουαλική χρήση, κατά προτίμηση βιολογική μπανάνα ντόπια με το άρωμα της, χρήση προφυλακτικού/λιπαντικού για ευκολότερη ορμή.

Γκρέιπφρουτ: Κάποιος μπορεί να αποσπάσει απόλαυση τρίβοντας το πέος του στο εσωτερικό ενός γκρέιπφρουτ. Δυστυχώς, μόνο το κεφάλι του πέους χωράει μέσα σε ένα φυσιολογικού μεγέθους γρέιπφρουτ (καμιά φορά και λίγο από τον κορμό του πέους) αφήνοντας τον κορμό του πέους ανικανοποίητο, καταθλιπτικό και υπαρξιακά μη διαθέσιμο. Προτείνεται σε άτομα που πάσχουν από χρόνια πρώιμη εκσπερμάτηση.  Δεν προτείνεται σε άτομα με χαμηλό αυτοσεβασμό και διαταραγμένη ψυχική ισορροπία, μιας και το γκρέιπφρουτ έχει την τάση να κάνει το πέος σου να αισθάνεται «σαν να είναι έτοιμο να πηδήξει από έναν γκρεμό» ή «σαν να είναι έτοιμο να φάει τον εαυτό του». Επιστήμονες στο τμήμα βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης κατάφεραν να ενσωματώσουν γονίδια δεινόσαυρου μέσα σε σπόρο γκρέιπφρουτ, έτσι ώστε στο μέλλον οι άνθρωποι να μπορούν να κάνουν σεξ με γιγαντιαία γκρέιπφρουτ μέσα σε πισίνες ή τεράστιες μπανιέρες, ακούγοντας skacore και καταναλώνοντας αλκοόλ ή καφεΐνη.

Κεράσι: Το σεξ με κεράσι (αν οι χρήστες τα προσέξουν καθόλου) συνήθως είναι εντελώς ανεπαίσθητο και μερικές φορές οι άνθρωποι το ξεχνάνε σε κοιλότητες του σώματος τους, αφού έχουν έρθει σε οργασμό μετά από ώρες. Αυτό συμβαίνει γιατί το κεράσι είναι πολύ μικρό και τρυπώνει στα παντελόνια/φούστες των ανθρώπων προκαλώντας αιθέριο/ανεπαίσθητο σεξ πάνω/μέσα σε πέος/κόλπο με εξωφρενικές ταχύτητες που είναι αδύνατον να τις συλλάβει το ανθρώπινο μυαλό. Κάποιοι γνώστες υποστηρίζουν πως τα κεράσια είναι εξωγήινοι οργανισμοί και έχουν έρθει εδώ για μελέτη συμπεριφορών.

Μήλο: Το μήλο δεν κάνει τίποτα σε κανέναν, απλά κάθεται εκεί που είναι και είναι γνήσια ασεξουαλικό. Το γεγονός αυτό το κάνει περιζήτητο στους λάτρεις της φρουτένιας συνουσίας. Είναι παχύφλουδο και σκληρό. Κάποιος/κάποια προσπαθεί να εισχωρήσει ένα μήλο σε κοιλότητες σώματος με (συνήθως) αποτυχημένα αποτελέσματα. Λόγω του φαινομένου που ονομάζεται το ανικανοποίητο του μήλου κάποιος/κάποια μπορεί να αισθανθεί τους πιο εκπληκτικούς και γεμάτους οργασμούς. Το φαινόμενο που ονομάζεται το ανικανοποίητο του μήλου «τριγκάρει» υποδοχείς εξωτικών ντοπαμινών/ενδορφίνων στον εγκέφαλο που έχουν ως αποτέλεσμα μακρόσυρτους οργασμούς σπάνιας χρωματικής εμβέλειας.

Ροδάκινο: Κάποιοι υποστηρίζουν πως τα ροδάκινα είναι αυτογνωσιακές παρωδίες των μήλων. Άλλοι υποστηρίζουν πως δεν είναι. Κάποιοι άλλοι λένε απλά «δεν ξέρω» ή «nice» ή «nice, nice» με μία μονότονη φωνή και μετά απλά κοιτάνε το κενό με μία ουδέτερη έκφραση προσώπου. Κάποιοι άλλοι θα εκμεταλλευτούν το γεγονός και θα προσπαθήσουν να αυτοκολακευτούν, λέγοντας πως «τίποτα δεν έχει σημασία και πως όλα είναι σχετικά και πως όλες οι γνώμες είναι σεβαστές». Τέλος, κάποιοι άλλοι, θα πουν κάτι σαν «συμφωνώ απόλυτα μαζί σου» με το χαμόγελο του σκατιάρη για να σταματήσουν εκεί την συζήτηση, αλλά στην πραγματικότητα δεν θα συμφωνούν καθόλου μαζί σου.

Ανανάς: Ο ανανάς φαίνεται να έχει εξελιχθεί μέσα στους αιώνες ακριβώς έτσι ώστε να είναι αδύνατον για κάποιον/κάποια να κάνει σεξ μαζί του. Το κακτοειδές εξωτερικό, το αιχμηρό κεφάλι και το καυστικό εσωτερικό είναι ενδεικτικά επιχειρήματα της παραπάνω πρότασης. Παρόλα αυτά, οι άντρες από 15 εως 60 χρονών, κυρίως εκείνοι που βιώνουν μία μακροχρόνια οικονομική ασφάλεια, «γεμίζουν» τους εαυτούς τους με το να συνουσιάζονται σε καθημερινή βάση με ανανά. Χρησιμοποιούν τουλάχιστον 3-4 προφυλακτικά (το ένα πάνω από το άλλο) διότι το σεξ με ανανά είναι εξαιρετικά επώδυνο. Οι άνθρωποι που «εκπέπτουν» σε ανανά  είναι χαρακτήρες διφορούμενοι που επιθυμούν να αποφεύγουν την συνειδητή ύπαρξη τους, αλλά συγχρόνως φοβούνται να την αποχωριστούν τελειωτικά και αυτό το οξύμωρο σχήμα μέσα τους τούς τυραννάει για χρόνια.

Λεμόνι: Μικρό αλλά υψηλά «οξυ-δωτικό», μπορεί να προκαλέσει οργασμό εντελώς ξαφνικά και απροειδοποίητα. Τα περισσότερα λεμόνια έχουν τελειοποιήσει την οργασμική τους μέθοδο προκαλώντας οργασμό σε προηγουμένως ανίκανους άντρες και προηγουμένως ανοργασμικές γυναίκες. Δυστυχώς η εμπειρία του σεξ με λεμόνι είναι πολύ επικίνδυνη και επώδυνη. 50-110 λεπτά αγωνιώδους μανουβραρίσματος, ουρλιαχτά και γιγαντιαία ποσοστά εφίδρωσης (κίνδυνος αφυδάτωσης πριν τον οργασμό) το έχουν καταστήσει παράνομο, εκτός κι αν παρευρίσκεται ειδικευμένος ιατρός δημόσιου νοσοκομείου που χαλαρώνει το/τον πέος/κόλπο με προσεχτικές κινήσεις και με την βοήθεια χαλαρωτικών ενέσεων.

Ρόδι: Ίσως το πιο απαιτητικό φρούτο για να κάνεις σεξ μαζί του. Προτιμούν να ικανοποιούν το «θύμα» τους με την μέθοδο του σπορώδους στοματικού σεξ που διαρκεί περίπου 95 ώρες διαρκούς παλινδρόμησης μέσα σε σπορώδες σώμα. Μπορούν να διατηρήσουν σε στύση ένα υγιές πέος για 98 συνεχόμενες ώρες. Πολλοί ειδικοί υποστηρίζουν πως το ρόδι είναι από τα πιο άχρηστα πράγματα πάνω στη γη, διότι δεν μπορούν να φτάσουν σε οργασμό σχεδόν κανέναν και τίποτα, είναι ιδιότροπα και απαιτητικά και μπορούν να προκαλέσουν ψυχολογικά τραύματα σε πέη/κόλπους που το μόνο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι να έρθουν σε οργασμό μέσα σε πέντε λεπτά αλλά διαρκώς παραπονιούνται για την χωρίς νόημα ύπαρξη τους, τον φαύλο κύκλο της απόλαυσης, τον ψυχικό αντικατροπτισμό της λογοτεχνίας, τα θέλω και τα δεν θέλω της μπουρζουαζίας.

Καρύδα: Η μέθοδος «σεξ της καρύδας» περιλαμβάνει σφυροκόπημα του πέους/κόλπου με βία και επανάληψη και δεν σταματάει μέχρι ο χρήστης να είναι νεκρός με μαζική απώλεια αίματος/σπέρματοζωαρίων/κολπικών υγρών ή από καρδιακή προσβολή λόγω έντασης σεξ, ή να πέφτει κάτω και να ξανασηκώνεται και μετά να ξαναπέφτει κάτω από χτύπημα της στο κεφάλι. Στην Ιαπωνία χιλιάδες καταθλιπτικοί άνθρωποι έχουν δοκιμάσει να τελειώσουν την ζωή τους κάνοντας σεξ με καρύδα, χρησιμοποιώντας την σεξουαλικά αποκλίνουσα συμπεριφορά της καρύδας ως μέσο αυτοκτονίας. Έχει υπολογιστεί πως το 2013 το σεξ με καρύδα θα είναι πιο διάσημο από το seppuku ως μέσο τερματισμού ζωής και μέχρι το 2018 μόλις κάποιος ακούει «Ιαπωνία» θα σκέφτεται αυτομάτως ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΕΞ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ.

http://steliospapagrigoriou.blogspot.com/back to main