Μόνο_ντέκα & Photoharrie @BIOS την Πεμπτη 3 Μαρτιου 2016
the ough! team

Η Τσικνοπέμπτη έφτασε! Ντυθείτε με τα πιο απίθανα αξεσουάρ και τις πιο τρελές στολές και ξεφαντώστε σε ένα τρελό Live karaoke μασκέ που θα κρατήσει μέχρι το πρωί! To δίδυμο #μόνο_ντέκα θα βρεθεί αυτή την Τσικνοπέμπτη για πρώτη φορά στα decks του Bios. Tesla, παρέα με τον Photoharrie, για ένα σπέσιαλ πάρτι!

Φιλίππα Δημητριάδη και Ζωή Παρασίδη ενώνουν και πάλι τις ετερόκλητες μουσικές τους αναφορές και μαζί με τον Photo Harrie φέρνουν κοντά την Rihanna με τον Τόλη, τους Queen με τον Στελάρα, τη Ρίτα με την M.I.A., την Άντζελα με τους Clash, τον Kanye με τον Ζαγοραίο σε μια ξέφρενη βραδιά με ζωντανό τραγούδι και έντονη σατιρική διάθεση.

Photoharrie

Ο Photoharrie γεννήθηκε στη Σπάρτη, ενώ ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι φωτογράφος και φέτος κλείνει δέκα χρόνια ως ενεργός DJ. Του αρέσει η αρμονία που προκύπτει με το μπλέξιμο διαφόρων ειδών μουσικής

Φιλίππα Δημητριάδη

Δημοσιογράφος. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990, όπου και ζει μέχρι σήμερα. Αρθρογραφεί σε έντυπα και online περιοδικά από το 2009. Καλύπτει κυρίως θέματα αστικής κουλτούρας.

Ζωή Παρασίδη

Η Ζωή Παρασίδη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1990 στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και από το 2009 εργάζεται ως δημοσιογράφος.back to main