Ζωα και φυτά και άλλα πράγματα 10
Στέλιος Παπαγρηγορίου

Ο Todd Solondz είναι όρκα φάλαινα πλέον.

Ο Todd Solondz είναι όρκα φάλαινα πλέον και αναρωτιέται γιατί ακόμη κανένας δεν έχει εφεύρει τη μηχανή του ύπνου. Η μηχανή του ύπνου θα πρέπει να υπάρχει στα μαγαζιά με τη μορφή ωτοασπίδων και όταν τις φοράς θα σε παίρνει αμέσως ο ύπνος και θα μπορείς να τις ρυθμίζεις και να τις κάνεις να σε ξυπνάνε όποτε εσύ θέλεις.

Ο Todd Solondz είναι όρκα φάλαινα πλέον και πραγματικά έχει πρόβλημα με τα χείλη του γιατί συνέχεια ξεραίνονται και αναγκάζεται να χρησιμοποιεί τεράστιες ποσότητες Liposan αλλά δυστυχώς το Liposan του προκαλεί αϋπνία και κάθεται με τις ώρες μέσα στο δωμάτιο του και σκέφτεται εάν είναι μανιοκαταθλιπτικός ή απλά καταθλιπτικός ή απλά σχιζοφρενής ή απλά είναι μια όρκα φάλαινα με ξερά και σκασμένα χείλη.

Ο Todd Solondz είναι όρκα φάλαινα πλέον και σκέφτεται πια συνωμοσία κρύβεται πίσω από την μη-ανακάλυψη των ωτοασπίδων που σε κάνουν να κοιμάσαι αμέσως. Σκέφτεται και είναι ξαπλωμένος στο στρώμα γιόγκας του και θέλει να πάρει ένα Xanax των 2 mg αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρος γιατί πρώτα θέλει να γυμναστεί για να μπορεί να διατηρεί το τέλειο σώμα του και μετά να το πάρει.

Ο Todd Solondz είναι όρκα φάλαινα πλέον και κάνει ήχους φάλαινας και μετά έρχεται η μητέρα του και του σερβίρει λίγο καφέ γιατί προσποιείται πως μόλις ξύπνησε αλλά δεν κοιμήθηκε καθόλου γιατί χτες έβαλε πολύ Liposan στα ξεραμένα του χείλη και τον έπιασε νευρικότητα και δεν μπορούσε να κοιμηθεί.

Ο Todd Solondz είναι όρκα φάλαινα πλέον και φαντασιώνεται τη μητέρα του να βάζει με μανία αντηλιακό γαλάκτωμα στα χέρια της και να τρέχει στην παραλία και να βγάζει κραυγές από το Braveheart και να είναι βαμμένη σαν Mel Gibson και να κρατάει ομπρέλα θαλάσσης και τεράστια τσάντα θαλάσσης και βατραχοπέδιλα. Η μάνα του δεν είναι όρκα φάλαινα. 

Ο Todd Solondz είναι όρκα φάλαινα πλέον και σκέφτεται πως κάποια στιγμή πρέπει να αφήσει το σπίτι του και να πάει να μείνει στον Ωκεανό μαζί με το είδος του. Δεν ξέρει πότε.

Ο Todd Solondz είναι όρκα φάλαινα πλέον και θυμήθηκε πως πρέπει να αγοράσει τον Ηλίθιο του Ντοστογιέφσκι ή μάλλον να το κλέψει μιας και είναι πολύ δυνατός και δεν τον πιάνει ποτέ η αστυνομία οπότε δεν χρειάζεται να πληρώνει για τίποτα. Πριν μεταναστεύσει σε κάποιον Ωκεανό πρέπει να το αγοράσει αυτό το βιβλίο ή μάλλον να το κλέψει. Μετά φαντασιώθηκε τον εαυτό του σαν ένα συμβολικό πράγμα που υπάρχει για να δείχνει τον συμβολισμό που υποτίθεται πως δείχνει το σώμα του που είναι το πράγμα αυτό και μετά μπερδεύτηκε και έβαλε να ακούσει κάτι στον φορητό του και μετά είπε ΑΝΤΕΓΑΜΗΣΟΥΓΑΜΩΤΟΣΤΑΥΡΟΜΟΥ στο ποντίκι του γιατί δεν κουνούσε και έπρεπε να κάνει επανεκκίνηση τον φορητό του. Μετά ξάπλωσε στο κρεβάτι και το κρεβάτι έσπασε γιατί ο ίδιος ζύγιζε πλέον γύρω στον ένα τόνο μιας και ήταν μισός σκηνοθέτης και μισός όρκα φάλαινα πλέον.

Ο Todd Solondz είναι όρκα φάλαινα πλέον και άρχισε να σπάει όλα τα έπιπλα με την ουρά του και άρχισε να σπάει όλο το σπίτι με την ουρά του και μετά έσπασε όλη τη γειτονιά με την ουρά του και μετά έσπασε όλη την πόλη με την ουρά του και μετά μπήκε στον Ωκεανό γιατί δεν υπήρχε τίποτε άλλο να σπάσει με την ουρά του. Η μαμά του τον χαιρέτησε από την παραλία με κραυγές Braveheart και εκείνος έκανε πίδακα νερού χαρούμενος που πλέον ήταν στον Ωκεανό και πολύ σύντομα θα έβρισκε το είδος του και θα έτρωγε μερικές φώκιες για μεσημεριανό και επιτέλους θα τον έπαιρνε ο ύπνος.back to main