αφιέρωμα:Θρησκεία

Το σύνολο των απαντήσεων που δόθηκαν για να ερμηνευθεί η σχέση του ανθρώπινου είδους με το σύμπαν


Οι άγιοι της Μεγάλου Αλεξάνδρου
Η Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες δρόμους της Αθήνας. Αν ήταν τραγούδι, θα ήταν το Ολαρία Ολαρά του Σαββόπουλου. 

Αντεριά, εξώρασα και καλιμμαύκια
Στο κατάστημα ιερατικών ενδυμάτων «Ασκητικό», στην οδό Απόλλωνος, μάθαμε ποια είναι η γκαρνταρόμπα ενός ιερέα. Και πολλά ακόμα.

Κεριά και λιβάνια!
Το κηροπλαστείο του Κωνσταντίνου Τράκα βρίσκεται σε ένα σοκάκι στο Ψυρρή και είναι από τα πιο παλιά της Αθήνας.

Κόλλυβα: a piece of art
Απλά και μόνο στο άκουσμά τους κάποιοι σταυροκοπιούνται και φτύνουν τον κόρφο τους, ενώ για άλλους αποτελούν γκουρμέ επιλογή επιδόρπιου που συναντάται πια και σε πολλά εστιατόρια (υγειινά, αλλά βόμβες θερμίδων).

Welcome to the OWHHRM's world
Για τον Άγι, τον δημιουργό των ΟWHHRM Garments, η πραγματικότητα είναι μια τρέλα και η απελπισία μπορεί να είναι μια συνεχής πηγή έμπνευσης. Τ-shirts που μιλούν για σκέψη, αγάπη, απολαύσεις, ηδονές και είναι φτιαγμένα από τον ίδιο με άποψη. Ή μάλλον είναι από μόνα τους μια άποψη.

Αλέξανδρος Κοντοπίδης - Ο Αυτοκράτορας του YouTube
Ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης δεν είναι ένας ακόμα you tuber. Δεν είναι ένας ακόμα κωμικός.

ΑΕΛΑΡΑ, θρησκεία μου!
Οι ΑΕΛαριανοί είναι μια χαρά παιδιά, μας φιλοξένησαν στο γραφείο τους που κυριαρχεί η βυσσινί θύελλα, μάς κέρασαν τσίπουρο με γλυκάνισο [φάουλ] και μας αποκάλυψαν πολλά για την ομάδα.

Θαύματα, πειρασμοί και επιθυμίες
«Για να αγαπήσεις κάποιον πρέπει να γνωρίσεις την πραγματική αγάπη. Και μπορείς να την προσφέρεις απλόχερα ακόμα και σε ανθρώπους που σε πίκραναν».

Στη Συγγρού με τον Σταμάτη Γαρδέλη
Από τις αφίσες των κοριτσίστικων δωματίων μέχρι την σκηνή που τραγουδάει ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι ένας Έλληνας pop θεός που έχει σεβαστεί ακόμα κι ο χρόνος.

The End
Μια συλλογή για το τέλος.


  Σελ. 1 από 1  

back to main