αφιέρωμα:περί έρωτος
Πάντα ήμουν ασέξουαλ
Η Lea μένει στη Ρώμη, είναι 26 χρονών και περιγράφει τον εαυτό της ως ασέξουαλ. Αυτό σημαίνει ότι δεν βιώνει σεξουαλική έλξη. Ποτέ και για κανέναν.

Εννιά χιλιάδες τίτλοι και κάτι για να ξεχνιέσαι
Αχαλίνωτος ερωτισμός και γυναικείες φαντασιώσεις πίσω από τις λέξεις της «θηλυκής λογοτεχνίας».   

Αλήθειες και μύθοι για την greek erotica
Ο Βάσος Γεώργας έχει ασχοληθεί με το ερωτικό ελληνικό σινεμά όσο ελάχιστοι. Έχει καταγράψει τις ελληνικές ερωτικές ταινίες σε βιβλία, έχει γυρίσει ένα 12ωρο ντοκιμαντέρ-ντοκουμέντο μιας ολόκληρης εποχής, έχει ζήσει τις χρυσές μέρες του Greek erotica αλλά και την παρακμή του.

Δέκα χρόνια σεξ μέσω οθόνης
Ο Κωνσταντίνος είναι 37 χρονών, μουσικός με μια χαρά εμφάνιση. Δηλαδή, είναι από τους τύπους που είσαι σίγουρος ότι πολύ εύκολα θα μπορούσε να βρει ερωτική σύντροφο.

Ιστορίες συνουσίας
Τρία ζευγάρια της διπλανής πόρτας μας δέχτηκαν στο σπίτι τους και μίλησαν ανοιχτά για το σεξ που έκαναν προ δέκα λεπτών.

Καμία λέξη στο σεξ δεν είναι βρώμικη
Ο Χρίστος Τσούκας, εκτός από πολύ πετυχημένος σεξολόγος τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, είναι συγγραφέας του εξαντλημένου και δυσεύρετου Μικρού Λεξικού Σεξουαλικών Όρων, μία πλήρη καταγραφή των «βρώμικων» λέξεων της ελληνικής γλώσσας, το οποίο το έγραφε από την εφηβεία του.

Ιστορίες λαγνείας και κρυφού έρωτα στο Σταρ της Ομόνοιας
Το Σταρ είναι ένα από τα ιστορικά σινεμά της Ομόνοιας που αποκλείεται να μην έχεις προσέξει όταν περπατάς στην Αγίου Κωνσταντίνου. Είναι δίπλα στο Εθνικό, αλλά οι αφίσες του πάντα έκλεβαν τις εντυπώσεις, ακόμα και σήμερα που είναι ένα κτίριο φάντασμα.

Ο Ιώβ και τα χαμένα καλαπόδια του γέροντα Παΐσιου
Σε έναν κόσμο που όλοι τρέχουν να προλάβουν μια καθημερινότητα που ποτέ δεν προλαβαίνουν, ο κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος εδώ και πάνω από πενήντα χρόνια επιμελείται με φροντίδα όσους έμεναν πίσω λόγω βηματισμού.

Sex with myself
Έχεις φτάσει τον αυνανισμό στο τελευταίο επίπεδο χωρίς κανένα save και κωδικούς και δεν ξέρεις τι άλλο να κάνεις; Μη φοβάσαι χειρονάκτη μου, το Ough! είναι εδώ για να σε βγάλει από την δύσκολη θέση, παραθέτοντας πέντε τρόπους, πέρα από τους κλασικούς για να διώξεις από το σώμα σου τους κολυμβητές .

Athens cock porn
«Τα σινεμά αυτά είναι απόλυτα ανδροκρατικοί χώροι, όπως τα παλιά καφενεία πριν τις χαζοχαρούμενες καφετέριες. Έχουν τους δικούς τους κώδικες, τους δικούς τους ανθρώπους, τη δική τους νομοτέλεια. Στοιχειώνονται από μοναξιές, ερημιές, απογοητεύσεις, προσδοκίες.


  Σελ. 1 από 3 Επόμ. >>

back to main