αφιέρωμα:μνήμη
Mugshots in the ' 20s
Οι vintage φωτογραφίες σήμανσης, που βρίσκονται στο Τhe Sydney justice and police museum, δε μοιάζουν ούτε στο ελάχιστο με τις σημερινές. Πολλές από αυτές έχουν πάνω τους σημειώσεις με τα στοιχεία του κρατουμένου και τα αδικήματα που έχει διαπράξει, ενώ όλες είναι αρκετά artistic. Οι σεσημασμένοι της Αυστραλίας φαίνεται πως σκάρωναν πρώτα την βρωμοδουλειά τους, και έπειτα περνούσαν από το τμήμα για να κάνουν και μια φωτογράφιση για το book τους. Αυτά είναι...

Η κακογουστιά στις αρχές του Millennium
Κορίτσια, ας μην κρυβόμαστε, όλο και κάτι από αυτά πέρασε κάποια στιγμή από την ντουλάπα μας. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά νιώθαμε και σούπερ cool φορώντας αυτά τα λάθη της μόδας! Όσες τα προλάβατε, για ρίξτε μια ματιά στην ντουλάπα σας αν έχει ξεμείνει τίποτα, να κάνουμε κανένα event και να τα κάψουμε όλες μαζί τουλάχιστον. Όσες πάλι δεν τα θυμάστε, γελάστε άφοβα.

Γιώργος Τρομάρας: Στα Ίχνη Της Χαμένης Αεροψαλίδας
Η νυχτερινή συζήτηση με τον γίγαντα των ρινγκ στα «πρότυπα γυμναστήρια-club υγείας» του στην Παιανία ήταν η αφορμή να θυμηθεί μια ζωή στο «παρά τρίχα», με ιστορίες για μάχες στα κατς, τρελούς δικτάτορες και τον Αμίν Νταντά*.  

Crazy Arcade Flyers
Αφίσες arcade games που κάνουν το joystick να σπάσει.

Επιγραφές Γκίκας, made in Greece
Αν έχεις ζήσει στην Ελλάδα τα τελευταία 45 χρόνια, είναι αδύνατο να μην έχεις πετύχει δουλειά του Παύλου Γκίκα στο δρόμο. Από τα χέρια του έχουν περάσει κυριολεκτικά όλες οι φίρμες -μικρές και μεγάλες- που κάτω απ’ το πινέλο του μετατρέπονταν σε έργα τέχνης.

Πληγωμένες αναμνήσεις: συνέντευξη με έναν ασθενή με άνοια
Μερικές επισκέψεις σε ένα εξειδικευμένο κέντρο για το Αλτσχάιμερ ήταν αρκετή για να μας διαφωτίσει κάπως για την ασθένεια που εξελίσσεται σε επιδημία.  

Plush Dreamers: Η ιστορία μιας οικογένειας παιχνιδοποιών
Ο κύριος Νίκος και η κυρία Βούλα πρωτοσυναντήθηκαν στο τραμ και είναι μαζί εδώ και πενήντα χρόνια. Tο 1968 έστησαν την Tsioti Toys, την μοναδική εταιρία με λούτρινα παιχνίδια στην Ελλάδα. Ακολούθησε τεράστια επιτυχία εντός και εκτός συνόρων. Εδώ όσα είπαν στο ough!

Φράουλες και σαλέπι
Μια μέρα στην πλατεία Αβησσυνίας και στο Μοναστηράκι με την Lovisa, ντυμένη με τα ρούχα της Euangelia.

Memory art
Πέντε νέοι Έλληνες καλλιτέχνες έφτιαξαν από ένα έργο για το ough! εμπνευσμένοι από το θέμα της «μνήμης».

Το Ροζ Ελάφι και το ραντεβού στα τύφλα
Πώς μια «τρομοκρατική οργάνωση σάχλας» βάλθηκε να ζευγαρώσει όλα τα μπακούρια της Αθήνας. Κάθε φύλου, φυλής και ηλικίας.


  Σελ. 1 από 5 Επόμ. >>

back to main