Ζώα και φυτά και άλλα πράγματα 7
Στέλιος Παπαγρηγορίου

Μωβ Αντιχριστιανικό sloth που Μαθαίνει Φλαμένγκο.

*συντομογραφία : Μ.Α sloth που Μ.Φ.

Το *Μ.Α. sloth που Μ.Φ. αισθανόταν συνήθως ασεξουαλικό και κουρασμένο. Μερικές φορές αναρωτιόταν εαν ήταν ευτυχισμένο ή μη-ευτυχισμένο αλλά αποφάσισε πως δεν ήταν τίποτα από τα δύο. Το μωβ αντιχριστιανικό sloth που μαθαίνει φλαμένγκο υπέθεσε πως ήταν ένα απλό μωβ αντιχριστιανικό sloth που μαθαίνει φλαμένγκο και απλά τύχαινε και δεν αισθανόταν ποτέ τίποτα για οτιδήποτε. Άλλες στιγμές αισθανόταν υπερβολικά συναισθηματικό (συνήθως τις μέρες με το όνομα Κυριακή) αλλά συγχρόνως και αποστασιοποιημένο/αποτραβηγμένο, γεγονός που μπέρδευε υπερβολικά το Μ.Α. Sloth που Μ.Φ. και αμέσως μετά αισθανόταν απλά καταθλιπτικό σε σημείο υπαρξιακής απελπισίας (βλέπε meme Κίρκεγκαρντ).

Την πρώτη φορά που επισκέφτηκε ένα άλλο sloth, το Μ.Α. Sloth που Μ.Φ. δεν έκανε τίποτα και δεν έλεγε τίποτα παρά μόνο «ευχαριστώ» και «ναι» και “nice” ως απάντηση σε οτιδήποτε. Επίσης έκανε και αρκετά καταφατικά νοήματα με το κεφάλι του χωρίς όμως να αισθάνεται τίποτα γι’ αυτό. Μετά, μαζί με το άλλο sloth, έπαιξαν ένα επιτραπέζιο πράγμα και το μωβ αντιχριστιανικό sloth που μαθαίνει φλαμένγκο άρχισε να βαριέται μετά από το πρώτο λεπτό της σκέψης της έναρξης του παιχνιδιού και ευχήθηκε να ήταν ικανό να αυτοκτονήσει νοητικά αυτόματα για περίπου μία ώρα και μετά να αναστηθεί νοητικά αυτόματα και πάλι και το επιτραπέζιο πράγμα/παιχνίδι να έχει τελειώσει.

    «Δεν μου αρέσει τίποτα» είπε το Μ.Α. Sloth που Μ.Φ. στο άλλο sloth.

    «Τι» είπε το άλλο sloth.

    «Θα πεθάνω» είπε το Μ.Α. Sloth που Μ.Φ.

    «Να παίξουμε Playstation» είπε το άλλο sloth.

    «Συγνώμη» είπε το Μ.Α. Sloth που Μ.Φ.

    «Μην ανυσηχείς» είπε το άλλο sloth.

    «Ο.Κ.» είπε το Μ.Α. Sloth που Μ.Φ.

Το μωβ sloth που μαθαίνει φλαμένγκο ήταν 42 χρονών και πήγαινε για φαγητό με ένα άλλο sloth μία φορά την εβδομάδα και μετά πήγαινε πίσω στο σπίτι του άλλου sloth και έβλεπαν τηλεόραση, κρατούσαν το ένα το άλλο και μερικές φορές φιλιόντουσαν στο στόμα. Το Μ.Α. Sloth που Μ.Φ. είχε καθαρή ανάσα και αισθανόταν έντονη αυτοπεποίθηση και ήταν χαρούμενο γιατί και το άλλο sloth είχε καθαρή ανάσα και ήταν χαρούμενο και όχι παχύσαρκο και βρώμικο σαν μερικά άλλα τυχαία sloth. Κατανάλωσαν ζεστό ταραξάκο από φακελάκι και το άλλο sloth είπε κάτι για το ουροποιητικό και το Μ.Α. Sloth που Μ.Φ. έβγαλε έναν ήχο ως τυχαία ένδειξη κατανόησης.

Το μωβ αντιχριστιανικό sloth που μαθαίνει φλαμένγκο ήθελε να έχει μία αυστηρά προγραμματισμένη και καθαρή/υγιεινή σχέση με το άλλο sloth. Έπρεπε να υπάρχει μία ισορροπία στη σχέση και το άλλο sloth να κάνει συνεχώς πράγματα έτσι ώστε να διατηρείται εκείνη η ισορροπία έτσι ώστε το μωβ αντιχριστιανικό sloth που μαθαίνει φλαμένγκο να μπορεί να αισθάνεται ευτυχισμένο και να μπορεί να διατηρεί κι εκείνο με τη σειρά του την ισορροπία στη σχέση του με το άλλο sloth.

 Αυτομάτως μετά από αυτήν τη σκέψη το Μ.Α. Sloth που Μ.Φ. αισθάνθηκε τυχαίο και μη-προσβάσιμο συναισθηματικά και «κάπως» παρανοϊκό και μελοδραματικό και έτοιμο να πάρει μέρος σε μεγάλες Χολιγουντιανές εκρήξεις με μπάτσους και κλωτσιές και πολλά άντε γαμήσου μπάσταρδε.

Το Μ.Α. Sloth που Μ.Φ. αναρωτήθηκε εαν το άλλο sloth έβλεπε τον κόσμο σαρκαστικά ή απλά υπαρξιακά ή απλά ηθικά ή σαρκαστικά υπαρξιακά ή ηθικά υπαρξιακά ή ηθικά υπαρξιακά σαρκαστικά.

Συνήθως μετά από δύο ή τρεις εβδομάδες το  Μ.Α. Sloth που Μ.Φ. δεν μιλούσε στο άλλο sloth.

Το Μ.Α. Sloth που Μ.Φ. αισθανόταν πως οι σχέσεις του με τα άλλα sloth ήταν σαν ένα μικρό αγχωμένο παιδί που παίζει γρήγορα στην αμμουδιά το καλοκαίρι με το φτυάρι του και μετά να πηγαίνει πιο πέρα στην αμμουδιά και να ανοίγει μία τρύπα με το χέρι του και μετά να πηγαίνει πιο πέρα στην αμμουδιά και να φτιάχνει ένα λόφο με το κουβαδάκι του και μετά να πηγαίνει πιο πέρα στην αμμουδιά και να φτιάχνει ένα τοίχο με το χέρι του και μετά να έρχεται ένα τυχαίο κύμα και να τα κάνει όλα όπως ήταν πριν, δηλαδή αμμουδιά.

    «Είμαι εντελώς παθητικός» είπε το Μ.Α. Sloth που Μ.Φ. στον γιο του στο Gmail chat.

    «Ίσως να περιμένει να την πάρεις» είπε ο γιος του στο Gmail chat.

    «Δεν ξέρω» είπε το Μ.Α. Sloth που Μ.Φ. στο γιο του στο Gmail chat.

    «Εμένα με έστεισε μία κοπέλα και την περίμενα δύο ώρες αλλά ποτέ δεν ήρθε και ποτέ δεν ειδοποίησε» είπε ο γιος του στο Gmail chat.

    «Εγώ πάντα ειδοποιώ» είπε το Μ.Α. Sloth που Μ.Φ. στο γιο του στο Gmail chat.

    «Αισθάνομαι άσχημος και πως τα ρούχα μου είναι χαζά» είπε ο γιος του στο Gmail chat.

    «Αυτό είναι παράλογο» είπε το Μ.Α. Sloth που Μ.Φ. στο Gmail chat.

    «Σε ζηλεύω. Θα κάνεις μία καινούρια σχέση» είπε ο γιος του στο Gmail chat.

    «Πονάει το έντερο μου» είπε το Μ.Α. Sloth που Μ.Φ. στο Gmail chat.

    «Τα ρούχα μου είναι θεόχαζα. Τα ρούχα μου είναι πάντα θεόχαζα» είπε ο γιος του στο Gmail chat.

To μωβ sloth που μαθαίνει φλαμένγκο ήξερε πως το facebook του γιου του ήταν γεμάτο με φίλες. Αισθάνθηκε περήφανος για το γιο του για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Κοίταξε μερικές φίλες του γιου του. Μερικές ήταν όμορφες. Το Μ.Α. Sloth που Μ.Φ. είχε facebook με το ψευδώνυμο Κοτόπουλο Πανέ. Στον γιο του έλεγε πως δεν έχει facebook. Είχε κάνει αίτημα φιλίας στο γιο του σαν Κοτόπουλο Πανέ και ο γιος του είχε δεχτεί αμέσως. Είχε αρχίσει να ανησυχεί για το γιο του λίγο. Το ξεπέρασε μετά από μία εβδομάδα. Συνέχισε να κοιτάει τις φίλες του γιου του σαν Κοτόπουλο Πανέ.

Το Μ.Α. Sloth που Μ.Φ. αναρωτήθηκε πότε θα του έδιναν το Νόμπελ λογοτεχνίας για την νουβέλα του. Ήθελε πάρα πολύ να διαφωνίσει με κάποιον, κυρίως με κάποιον που διάβαζε υπαρξιστές. Ονειρευόταν τις νύχτες πως είχε έντονες διαφωνίες με τον Jonathan Franzen και το Μ.Α. Sloth που Μ.Φ. πάντα του τα έφραζε και ο Jonathan Franzen του έδειχνε το χαμόγελο του σκατιάρη χαμένου. Ήταν δύσκολο γιατί όταν είχε διαφωνία με τον Jonathan Franzen φαντασιωνόταν τον Jonathan Franzen να μπαίνει στο δωμάτιο με το κεφάλι του Jonathan Franzen αλλά ντυμένος σαν Shinobi από το παιχνίδι Shinobi της SEGA και να πηδάει πάνω κάτω χωρίς να κάνει τίποτε άλλο ή να σκοτώνει άλλους ninja.

    «Βαριέμαι» είπε το  Μ.Α. Sloth που Μ.Φ. στο Gmail chat.

    «Πόσταρα 57 βιντεάκια YouTube στο Facebook σήμερα. Τα μέτρησα, 57 βιντεάκια.» είπε ο γιος του στο Gmail chat.

    «Μόλις είπα άντε γαμήσου στον εαυτό μου και αναρωτήθηκα αν είμαι σαρκαστικός. Αισθάνομαι νοητικά καθηστερημένος και βαρετός» είπε το Μ.Α. Sloth που Μ.Φ. στο Gmail chat.

Το κινητό τηλέφωνο του Μ.Α. Sloth που Μ.Φ. έκανε ένα θόρυβο και ήταν ένα SMS από ένα άλλο sloth που υπήρχε πιθανότητα καινούριας σχέσης. Το Μ.Α. Sloth που Μ.Φ. έσβησε το SMS χωρίς να το διαβάσει και αισθάνθηκε νικητής για περίπου 40 δευτερόλεπτα και μετά αισθάνθηκε νοητικά καθηστερημένος για περίπου 1 ώρα.

    «Πάω για ύπνο» είπε το Μ.Α. Sloth που Μ.Φ. στο γιο του στο Gmail chat.

To Μ.Α. Sloth που Μ.Φ. κοιτούσε την οθόνη του φορητού του επί πέντε λεπτά για να δει αν θα του απαντήσει ο γιος του. Το Μ.Α. Sloth που Μ.Φ.  σκέφτηκε τη δική του  μητέρα και την ηλεκτρική σκούπα που είχε πάρει εκείνη πριν 29 χρόνια από τον Κωτσόβολο τα Χριστούγεννα στις εκπτώσεις και πως η μητέρα του τσακώθηκε με τον πατέρα του και ο πατέρας του χτύπησε την πόρτα του αυτοκινήτου τη νύχτα και πως τότε το Μ.Α. Sloth που Μ.Φ. δεν έπασχε από κοινωνικό άγχος, αγοραφοβία, απελπισία και κατάθλιψη γιατί ήταν παιδάκι και πως τότε δεν ήξερε τίποτα για τον ρεαλισμό του Κωτσόβολου. Το Μ.Α. Sloth που Μ.Φ. αναρωτήθηκε εαν ο ρεαλισμός του Κωτσόβολου ήταν αναλώσιμος ή όχι. Δεν ήξερε τι σημαίνει αυτό. Αναρωτήθηκε, κοιτώντας την οθόνη του φορητού, εαν έπασχε από σοβαρή κατάθλιψη ή απλά ήταν ηλίθιος ή απλά και τα δύο. Η απάντηση έμοιαζε να είναι απλά άσχετη ή απλά ασήμαντη μέσα σε ένα τυχαίο πράγμα/σύμπαν.

http://steliospapagrigoriou.blogspot.comback to main