It's All Because You Lied 9
Narita

Kολλήματα, καπνισμένα δευτερόλεπτα ζωής και mp3 στο Shuffle. Τελευταίο U-bahn για Lambeth.

Γυρνάμε και γυρνάμε μέσα στις πόλεις και τα πόδια μας βαριά και γρήγορα μαζί. Και είναι φορές που στα φανάρια το βλέμμα μας καθηλώνεται και νομίζουμε πως καθηλώνεται στο χρώμα και στις μηχανές και στα βιαστικά σάντουιτς των οδηγών πάνω από το τιμόνι, μα αυτό που ρουφάει το χρόνο και τη σκέψη μας είναι τα φαντάσματα των πόλεων που σέρνονται αέρινα στους ουρανούς των οχημάτων και κρεμάνε γαλήνια μπουγάδα στις κολώνες της ΔΕΗ και στα σύρματα των τρόλλευ και πλέκουν ιστούς παντού από όνειρα και ψευδαισθήσεις και καμιά φορά σου ’ρχεται ο ιστός στο πρόσωπο και νομίζεις ήταν από αράχνη αλλά αυτό που τράβηξες βιαστικά από τη μούρη σου ήταν η ζωή που ονειρεύτηκε κάποιος άλλος που δεν έζησε και πηγαίνεις μετά στο σπίτι τρέχοντας και κάνεις ντουζ να φύγει από πάνω σου και από τα μαλλιά σου και μετά το κατουράς κιόλας και χάνεται στο σιφόνι του μπάνιου και επιστρέφει στην πόλη και το άλλο πρωί αυτή η πόλη σου ξαναπλέκει την αισιοδοξία και το πρόσωπο να ζεις και να γυρνάς με πόδια βαριά και γρήγορα μαζί. 
μέσα της.
ακόμη 6 κομμάτια λίγο πριν τελειώσει ο Μάρτιος.Synkro - I Miss You {free dl}

Synkro. Manchester. UK. Αυτός και το κομπιούτερ του. Ασταμάτητος στην παραγωγή. Αγγίζει εδώ και χρόνια πολλά είδη και περνάει και από εκεί που συχνάζω εγώ όπως σε αυτό το κομμάτι που δίνει δωρεάν μέσα από το xlr8r με το τίτλο 'I Miss You'. Μάλλον είναι η συνέχεια από το 'Last night' που ανέβασε πριν 3 μήνες σε ένα χωροχρονικό ασυνεχές που μόνο αυτός ξέρει. Ισως και το κομπιούτερ του.

Synkro - Last NightOdd Shapes - Warm Tune

Asger Bruun Hansen. Denmark. 24 χρονών παραγωγός βγάζει το ντεμπούτο EP του  με τίτλο 'Untold' μέσα από την Dark Clover Records της Origami Sounds μια ρουμάνικης! εταιρείας με απίστευτη αισθητική.  Στον ελεύθερό του χρόνο ο Asger Bruun Hansen φαντάζεται πως απαντάει σε ερωτήσεις για το  αν είναι χίπστερ ή όχι με υπερφίαλη σεμνότητα και ντροπή αυταρέσκειας. Ενώ εγώ φαντάζομαι πόσο κουλ θα ήταν να έχω τέτοιο ψαρωτικό όνομα Asger Bruun Hansen.

Roof Light - Unbreakable

Gareth Munday. UK. O Roof Light θα ήταν από τους πρώτους παραγωγούς που θα είχα βάλει στην  στήλη αν είχε παραμείνει στο είδος που περιγράφει ο ίδιος ''2step/Garage/Ambient/Vocal/Melacholic/Urban''. Τελευταία όμως έχει πειραματιστεί με αχανή ποικιλία μουσικών ειδών από folk μέχρι vintage στοιχειωμένο σκέτο πιάνο δωματίου, αν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αν πάλι δεν υπάρχει θα το ανακαλύψει ο Roof Light. Αφορμή για να μπει επιτέλους εδώ ήταν η κίνηση του να ανεβάσει πάλι στο soundcloud του ένα από τα πρώτα κομμάτια του που είχα ακούσει πριν ενάμιση χρόνο με τίτλο 'Unbreakable'. Μάλλον το έκανε για να θυμηθεί κι ο ίδιος τι έχει βγάλει ως μουσική κατά καιρούς και ότι όντως υπάρχει και ζει και είναι άνθρωπος και δεν είναι ένα αυτόματο shuffle μουσικοπειραματικό είδος οργανισμού.

Bimbotronic - Sky 

Ρωσία. Αγνώστων λοιπών στοιχείων. Συμμετέχει με τον Crispo στο project Last Night Flavor που βρίσκει κυκλοφορία μέσα από  τη Square Harmony [Ρωσία]. Οι Ρώσοι λοιπόν χτίζουν σκηνή γύρω από αυτό το είδος. Φαντάζομαι ότι τους έχει αγγίξει τρελά το γεγονός ότι ο Burial είναι χριστιανός ορθόδοξος.

Last Night Flavor - Lost In Time {teaser}

O Burial έβγαλε το Prayer πηγαίνοντας μια Παρασκευή απόγευμα στους χαιρετισμούς. Mε πόδια βαριά και γρήγορα μαζί. Ας με επιβεβαίωσουν οι Ρώσοι.

http://dekaefta.blogspot.comback to main