It’ s All Because You Lied 5
Narita

Kολλήματα, καπνισμένα δευτερόλεπτα ζωής και mp3 στο Shuffle. Τελευταίο U-bahn για Lambeth.

Κλειδώθηκα ανάμεσα σε δυο τοίχους δυο τοίχους μια πόρτα και ένα χθες σε μια προσπάθεια εθελούσιας εξόδου από την πραγματικότητα. Όχι εγώ. Ένας φίλος μου. Η άρνηση.

VVV - Jade Mountain

Παρακολουθώ τον VVV [Austin, USA] εδώ και πολύ καιρό και η σύγχυση που βγάζει μέσα από τις δημόσιες κινήσεις του με κάνει να τον αγαπάω δίχως αύριο. Ανεβοκατεβάζει κομμάτια στο Soundcloud του καθημερινά με τέτοιο ρυθμό και συχνότητα που θυμίζει μόνο την δική μου αυτοαναιρούμενη αναβλητική πρωτοβουλία να γίνω σοβαρός και άνθρωπος ή και τα δυο μαζί απόφαση την οποία παίρνω και αναιρώ τουλάχιστον εφτά φορές κάθε μέρα. Ως παραγωγός έγινε γνωστός πέρισυ με το Projects EP από την Fortified Audio από την οποία κυκλοφορεί και το ντεμπούτο άλμπουμ του διαθέσιμο από τις 2 Δεκεμβρίου με τίτλο 'Across the Sea' σε 2-Step Future Synth Garage ρυθμούς. Πριν λίγες μέρες ανέβασε ξανά μετά από μήνες στο Soundcloud του δωρεάν για κατέβασμα το καταπληκτικό ρεμίξ στην Adele δίνοντας στην φωνή της χρονιάς βάθος απόκοσμου δωματίου και ψυχαναγκαστικής εθιστικής επανάληψης.

Adele - Turning Tables [VVV Remix]

Volor Flex - Unfeeling

Μετά τον Nocow και τον Delete τρίτος ρώσσος παραγωγός έκδηλα επηρεασμένος από τον Burial που ανακαλύπτω. Εδώ βέβαια ίσως μιλάμε για ιδιαίτερα 'κραγμένη' περίπτωση αν και του αναγνωρίζω το ακομπλεξάριστο της παραδοχής. Ο Volor Flex κυκλοφορεί από την Dark Clover Records το άλμπουμ του Tramp. Ουσιαστικά αναφερόμαστε σε ένα περίεργο tribute album. Τα 15 κομμάτια του αν τα ξεψαχνίσεις και τα αποδομίσεις αποτελούνται αποκλειστικά σχεδόν από ήχους samples και ολόκληρες οργανικές γραμμές της μικρής δισκογραφίας του φερόμενου ως Will Bevan [σιγουρα λογοπαίγνιο].  Το album του Ρώσου μπορείς να το κατεβάσεις ακόμα και δωρεάν από εδώ 

http://store.darkclover.ro/album/tramp

και να αναγνωρίσεις πχ στο Tramp το Prayer στο Senility το Night Bus και κάπως έτσι να διασταυρώσεις όλα τα κομμάτια με τα αντίστοιχα του Burial.  Ούτως ή αλλως το Description στο Bandcamp από τον ίδιο τον Volor Flex και την Dark Clover τα λέει όλα:

A lot of things have been said about Volor Flex, the young Russian producer whose music feels and acts like both a tribute and, at times, a cover of this mysterious iconic musician called Burial whom you might've heard of on previous occasions. 
Some people think "this sounds too much like the original, we don't need copycats" while others went as far as calling it "Burial v2". 
To each his own - the music is shamless, catchy and most importantly, freely available. Have a go at it, leave all bias aside and take it in for how it sounds rather than what it stands for, you'll probably find yourself enjoying it

My Nu Leng - Clockworks

Ο Jammo Irving από το Μπρίστολ και ο Tommy Jackson από το Λονδίνο είναι οι My Nu Leng. Εχουν ήδη στο ενεργητικό τους το Fireflies EP από την Mindstep Music και ψάχνουν χώρο για νέες κυκλοφορίες. Ακούγονται συνέχεια στον Rinse Fm ενώ έχουν παίξει μεταξύ άλλων μαζί με Fantastic Mr Fox και Disclosure. Το Clocworks ανέβηκε πριν ένα μήνα περίπου στο Soundcloud τους και είναι ελεύθερο για κατέβασμα. Ο τρόπος με τον οποίο ξεδιπλώνεται η ένταση αρκετές φορές μέσα στο κομμάτι έτυχε το μεσημέρι που το έβαλα να παίξει για πρώτη φορά, να γκρεμίσει κάθε στερεότυπο ενοχής για ώρες κοινής ησυχίας και βαριεστημένα διπλά κλικ σε εικονίδια mp3.

http://dekaefta.blogspot.comback to main