Sex with myself
Σπύρος Διαμαντάρας

Έχεις φτάσει τον αυνανισμό στο τελευταίο επίπεδο χωρίς κανένα save και κωδικούς και δεν ξέρεις τι άλλο να κάνεις; Μη φοβάσαι χειρονάκτη μου, το Ough! είναι εδώ για να σε βγάλει από την δύσκολη θέση, παραθέτοντας πέντε τρόπους, πέρα από τους κλασικούς για να διώξεις από το σώμα σου τους κολυμβητές .

Φωτο: Στάθης Μαμαλάκης

Τρυπώνοντας στην φραντζόλα
Πάρε μια χωριάτικη φραντζόλα από τον φούρνο. Αν είσαι τυχερός και την πρόλαβες ζεστή, έχει καλώς, αν δεν πρόλαβες πέταξέ την για λίγο στον φούρνο μικροκυμάτων για να ζεσταθεί λίγο και είσαι ΟΚ. Κόψε την άκρη και κάνε στην ψίχα μια τρύπα, ανάλογα το μέγεθος του τσίφτη. Επιπλέον tip: μπορείς να βάλεις μαρμελάδα στο εσωτερικό για να βοηθήσει την διείσδυση (μμείς βάλαμε βερίκοκο, παραγγελία του πειραματόζωου).

Βαθμολογία: 7/10,

με πλήρη ασφάλεια, χωρίλς λεκέδες τριγύρω, με μόνα μειονεκτήματα τα ψίχουλα και την μαρμελάδα (πρέπει να πλύνεις το πουλί αμέσως μετά).Στα ανάμεσα
Πιάσε καναπέ, κρεβάτι, καρέκλα, ντιβάνια, ό,τι έχει γενικώς δύο μαξιλαράκια για να το χώσεις ανάμεσα και να αρχίσουν οι εντριβές. Εμείς διαλέξαμε καναπέ, μιας και τα μαξιλάρια θα έφευγαν για καθαριστήριο την επόμενη. Δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω , μέσα, έξω, μέσα, έξω κι υπομονή μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι.

Βαθμολογία: 6/10

με αρνητικά την δυσκολία μεταφοράς του καναπέ στο δωμάτιο σου και το ενδεχόμενο να μην προβάλεις να τραβηχτείς, αφήνοντας τους ανεπιθύμητους λεκέδες που το Αriel παλεύει χρόνια να καταπολεμήσει.Κρεβάτι μάναμ'
Πάρε ψαλίδι , μονωτική ταινία[από τις μαλακές] και στρώσου στην δουλειά. Άρχισε κόβοντας ένα κύκλο στο στρώμα σου. Η επιλογή του σημείου είναι σημαντική, γιατί ενοχλεί στον ύπνο αν κοιμάσαι πάνω από την τρύπα. Αφού σχηματίσουμε την  τρύπα που μας αντιστοιχεί, περνάμε και την ταινία περιφερειακά, για να μην ξεφτίσει το στρώμα [το ρεπορτάζ είναι αληθινό, όχι μαλακίες].

Βαθμολογία: 5/10.

Πολύ περίεργη η φάση, γενικά. Ωραίο σαν ιδέα, αλλά τελικά έχει αρκετά μειονεκτήματα. Πρώτον, την καταστροφή του στρώματος για μια «μαλακία». Επίσης, τη γέμιση του στρώματος που βγαίνει κάθε τόσο και πρέπει να την ξαναβάζουμε στην θέση της. Αλλά κατά άλλα ωραία εμπειρία, πιάνεις και τα σεντόνια στην κορύφωση και έχεις ένα μικρό simulation της πράξης.Χαρτόνι από κωλόχαρτο
Το πιο φτηνό και ταυτόχρονα πιο εύχρηστο υλικό για αυνανισμό, Είσαι στο μέρος, τελειώνει το χαρτί και ετοιμάζεσαι να πετάξεις το χαρτόνι; OXI. Εκμεταλλεύσου το. Χώσε λίγο χαρτάκι ανάμεσα στα τοιχώματα αλλά σκέτο [χωρίς λιπαντικά γιατί παπαριάζει] και κάνε παιχνίδι.

Βαθμολογία: 4/10.

Εύχρηστο μεν, γιατί μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού, μαλακία δε, γιατί δεν υπήρχαν αποτελέσματα.Ζεσταίνω το πρωινό σου.
Με αφορμή ατάκας του Γκουσγκούνη δοκιμάσαμε καλοριφέρ, αλλά αποδείχτηκε κακή ιδέα. Πρώτον, για να εισχωρήσεις στο καλοριφέρ δεν πρέπει είναι σηκωμένος ο στρατιώτης και δεύτερον, μετά το πέρας 2 λεπτών [το πολύ ], αρχίζει να σε καίει. Οπότε, ούτε εκσπερμάτωση, ούτε ερεθισμός .

Βαθμολογία: 3/10.

No comments.Ζαμπόν τυρί
Δυο φέτες ψωμί σε τοστιέρα που ήταν στην πρίζα για κανένα λεπτό και αρχίζεις τα μπρος πίσω. Προσοχή, η τοστιέρα πρέπει να είναι μικρή για να μπορείς να την κρατάς, όπως επίσης πρέπει να αποφεύγεις την οποιαδήποτε επαφή του πέους με τα τοιχώματα.

Βαθμολογία: 4/10

Καλό λόγω του ζεστού ψωμιού, αλλά επικίνδυνο λόγω του ότι τα ψωμάκια μπορεί να φύγουν και να καείς.
Υ.Γ. Δεν χρησιμοποιήθηκε καρπούζι η πεπόνι γιατί δεν είναι η εποχή τους .back to main