Φιλιά στο δρόμο
the ough! team

Love is in the town everywhere we look around.

Μαρία Λουΐζα-Σωτήρης

Η Μαρία-Λουΐζα είναι 28 ετών και ο Σωτήρης 29 ετών. Γνωρίστηκαν κάποιον Αύγουστο, στη γιορτή του Σωτήρη, εντελώς τυχαία. Η σχέση τους αρχικά ήταν φιλική. Τα χρόνια πέρασαν, μεσολάβησαν πολλά και η φιλική τους σχέση έγινε ερωτική.

Τζέλα-Τόλης

Η Τζέλα είναι 29 ετών και ο Τόλης 32 ετών. Γνωρίστηκαν στην παραλία των Αμμόλοφων Καβάλας έκαναν σχέση, χώρισαν και μετά από 10 χρόνια, ξαναβρέθηκαν και παντρεύτηκαν.

Σάκης-Εύα

Ο Σάκης είναι 16 ετών και η Εύα 18 ετών. Γνωρίστηκαν στο σχολείο πριν από τέσσερα χρόνια και από τότε είναι μαζί.

Μαριρένα-Λάμπρος

Η Μαριρένα είναι 21 ετών και ο Λάμπρος 22 ετών. Γνωρίστηκαν μέσω της κολλητής φίλης της Μαριρένας που είναι κοινή τους φίλη. Είναι μαζί ένα χρόνο και ένα μήνα.

Κωνσταντίνα-Τάκης


Η Κωνσταντίνα και ο Τάκης είναι 19 ετών. Η Κωνσταντίνα  συνάντησε για πρώτη φορά τον Τάκη την ώρα που εκείνος έκανε ποδήλατο έξω από ένα δημοτικό σχολείο σε ηλικία 14 ετών. Και από τότε είναι μαζί.

Δώρα-Κυριάκος

Η Δώρα είναι 23 ετών και ο Κυριάκος 21 ετών. Γνωρίστηκαν ένα απόγευμα στο σπίτι ενός κοινού φίλου όπου εκεί θα έπαιζαν επιτραπέζια, πριν από ένα χρόνο. Ο ερωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος όπως δήλωσαν.

Αλεξάνδρα- Γεράσιμος

Η Αλεξάνδρα και ο Γεράσιμος είναι 17 ετών. Γνωρίστηκαν στο σχολείο.

Μαρία-Αναστάσης

Η Μαρία είναι 15 ετών και ο Αναστάσης 16 ετών. Γνωρίστηκαν πριν από λίγο καιρό σε ένα festival hip hop και από τότε είναι μαζί.

Εύη-Ανδρέας

Η Εύη είναι 26 ετών και ο Ανδρέας 25 ετών. Γνωρίστηκαν πριν από 5 χρόνια,ένα βράδυ σε ένα club στο Καρναβάλι της Πάτρας και από τότε είναι μαζί.

Αλέξανδρος και Ασημίνα

Ο Αλέξανδρος και η Ασημίνα είναι μαζί 2 μήνες και 10 μέρες και γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας. 

Γιώργος και Δανάη

Ο Γιώργος και η Δανάη είναι μαζί 7 μήνες. Γνωριστήκαν μέσω κοινών φίλων.

Χρήστος και Κατερίνα

Ο Χρήστος και η Κατερίνα είναι μαζί ένα χρονό. "Ήμασταν φίλοι πρώτα.Μια μέρα απλά ξύπνησα και τη βρήκα δίπλα μου στο κρεβάτι έτοιμη να κολλήσει τα χείλη της πάνω μου", είπε ο Χρήστος. 

Παναγιώτης-Σοφία

Είναι μαζί τέσσερις μήνες. Γνωρίστηκαν ενώ έκαναν την πρακτική τους σε κάποιο σχολείο και φιλήθηκαν πρώτη φορά σε ένα cinema.

Paul-Aurelija

Είναι μαζί οχτώ χρόνια. Γνωρίστηκαν σε ένα συνέδριο της AIESEC.

Άγγελος-Mystic

Είναι μαζί οχτώ χρόνια. Γνωρίστηκαν σε παιδική κατασκήνωση πριν από 15 χρόνια και φιλήθηκαν πρώτη φορά στο υπόγειο ενός μπαρ.

Γιάννης-Angel

Γνωρίστηκαν πριν από λίγες μέρες και από τότε είναι μαζί. Έδωσαν το πρώτο τους φιλί στα Αναφιώτικα.

Οι φωτο στα 9 πρώτα φιλιά είναι του Άγγελου Κουρκούτη, οι 3 επόμενες του Χρήστου Τζήμα και στα 4 τελευταία της Καρίνας Λογοθέτη.back to main