Ο γλυκός μας εθνικογαμιστής
Ευαγγελία Αντωνίου / Ελισάβετ Ζιώγα

Πορνομετανάστης, Ιδιωτικός Πηδηχτής, Πορνοωνάσσης. Μελλοντικός Πορνομορμώνος και Μετά Θάνατον Άγιος Δημήτριος ο Πορνομετανάστης ο Σπερματοβλύτης.

Δημητράκης, ο άντρας που κρύβεται πίσω από την περσόνα του youtube.

Έχει σπουδάσει νομικά, αλλά δεν του αρέσει αυτή η δουλειά γιατί έχει πολύ χαρτομάνι. Ευτυχώς, ήταν τυχερός και οι επενδύσεις του σε ακίνητα αποδίδουν μια χαρά για να ζει. Ο dimitrakis μας υποδέχτηκε δείχνοντάς μας τη χιονισμένη θέα από το παράθυρό του και κάνοντας πλάκα φορώντας το αγαπημένο του καπέλο για το χιόνι (ζει στην Αγία Πετρούπολη). Αυτό το βράδυ εξ αιτίας μας δεν πήγε στην ντίσκο, όμως έτσι κι αλλιώς ο ύπνος δεν τον παίρνει πριν τις 10 το πρωί.

Κι όταν πάει, τότε δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα να φέρει μαζί του παρέα, γιατί είναι όλοι ήδη φίλοι του εκεί, οι πορτιέρηδες, οι παρκαδόροι, οι μπάρμαν και οι θαμώνες του μαγαζιού. Αυτό μάλιστα κάνει τις γκόμενες να πέφτουν πιο εύκολα. «στην ντίσκο διώχνουνε τα ταξί για να βάλω το αμάξι μου και όλες οι γκόμενες κοιτάνε», λέει.

Δεν κρύβει ότι χρησιμοποιεί βαφές μαλλιών για να φαίνεται νεότερος, αλλά ούτως ή άλλως μικροδείχνει. Πάντα επιλέγει τα ρούχα που θα φορέσει, όπως η αγαπημένη του γούνα από φώκια και οι μπότες από δέρματα φιδιών. Έχει τις ενστάσεις του για το στιλ ντυσίματος των Ρώσων, λέει ότι ανεξαρτήτως κοινωνικής θέσης ντύνονται όλοι το ίδιο, με αποτέλεσμα κάθε άντρας με πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση να θεωρείται ντιντής. Γι’ αυτό κι εκείνος επιλέγει τις πιο εξεζητημένες εμφανίσεις του όταν έχει γυναικεία συντροφιά. «Έχω μια γούνα από φώκια, αλλά τη φοράω με καμιά φίλη μου». Από τότε που έμενε στην Ελλάδα, σαν μικρό παιδί, είχε πάντα όνειρό του να πάει στη Ρουμανία να δει τις Ρουμάνες, μετά έκανε πολλά ταξίδια και κατέληξε στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Στη Ρωσία επέλεξε να μείνει γιατί μπορεί να βρει κάθε τύπο γυναίκας: κινεζούλες, μαυρούλες αλλά και δίμετρες ξανθιές. «Ευτυχώς που στη Ρωσία είναι χάλια η κουζίνα και οι γυναίκες δεν παχαίνουν, ενώ στην Ελλάδα οι γυναίκες ό,τι και να κάνουν δεν γίνεται να μην χοντρύνουν». Νιώθει ιδιαίτερα σεξουαλικός άντρας. «Οι γυναίκες κομπλάρουνε μαζί μου, γιατί όπου πάμε κοιτάνε εμένα. Ήμουνα με μια φίλη 1,85 και λέει ‘τι γίνεται εδώ, πάντα κοιτάγανε εμένα όταν πήγαινα με κάποιον, γιατί κοιτάνε εσένα;».

Από πού να ξεκίνησε, άραγε, αυτός ο τόσο φημισμένος γαμιάς της Ευρώπης;

«Την πρώτη μου φορά δεν ήμουν αγχωμένος γιατί είχα ήδη εμπειρία από μικρός που γαμούσα τα πεπόνια. Οι γυναίκες όμως είναι καλύτερες, γιατί είναι πιο όμορφες και δεν έχει πεπόνια το χειμώνα». Από τα πεπόνια μέχρι σήμερα, πάντως, οι στρατηγικές του και οι τεχνικές καμακώματος που χρησιμοποιεί δεν δείχουν παρά μόνο εμπειρία. «Μέσα στη ντίσκο πρέπει να χορεύεις κι εγώ βαριέμαι, γι’ αυτό καμακώνω κυρίως στη γκαρνταρόμπα. Εκεί είναι πιο εύκολο».

Η γνώμη του για τις γυναίκες; «Δεν μπορώ να έχω σταθερή σχέση για πολύ καιρό, γιατί οι γυναίκες γερνάνε γρήγορα. Εγώ είμαι παθολογικά ερωτευμένος με όλες τις γυναίκες. Δεν με πειράζει αν ντύνονται ωραία ή όχι, αρκεί να μην είναι τελείως χάλια».

Η γνώμη του για τους ομοφυλόφιλους; «Για τους ξένους το χαίρομαι να είναι ομοφυλόφιλοι, γιατί μένουνε περισσότερες γυναίκες ελεύθερες. Για τους Έλληνες είναι κακό, γιατί υπάρχει και ο εθνικογαμισμός, βγάζουμε κακό όνομα. Οι γυναίκες που είναι μπι (bi) δεν με πειράζουνε, αλλά δεν μου αρέσουν καθόλου οι κοντοκουρεμένες».

Η γνώμη του για τους Έλληνες; «Οι Έλληνες κάθονται όλη μέρα στην καφετέρια και λένε ‘Γαμάμε’. Ακόμα και οι Έλληνες που έρχονται εδώ, βρίσκουνε μια γυναίκα, μια πολύ κακιά, μια στρίγγλα και μένουνε μαζί της και βασανίζονται και κλαίγονται. Εγώ τους τα λέω, κουνάνε το κεφάλι, συμφωνούνε, και μετά κάνουν τα ίδια. Τώρα με την κρίση οι Έλληνες στα ερωτικά θα είναι καλύτερα, γιατί οι γυναίκες δεν έχουνε τόσο απαιτήσεις». Όσο για το σεξ, το μόνο που δεν μπορεί είναι να τρίζει το κρεβάτι. Και στο δικό του κρεβάτι, επειδή από τη μια πλευρά τρίζει, το έχει μάθει και πάει από την άλλη. Το αγαπημένο του είναι σεξ στη σάουνα κάτω από το σπίτι του, αλλά τότε οι γυναίκες καλομαθαίνουν και δεν μπορεί την άλλη μέρα να τις διώξει. Τέλος, μάς αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό συστατικό που πρέπει να έχει ένας άντρας για να λέγεται greek lover: «Για να λέγεσαι greek lover δεν πρέπει να το κάνεις όπως κι όπως. Πρέπει να γλύφεις με τις ώρες, να καταλάβει τι θέλει η γυναίκα και να το κάνεις. Το καλύτερο είναι η γκόμενα να έχει πάει ήδη με ένα φίλο μου για να είμαι ήδη διαβασμένος».

Να περιμένετε το επόμενό του βίντεο μόλις ο αέρας σταματήσει στην Αγία Πετρούπολη. Λογικά θα τον δείτε και στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, διαφορετικά μπορείτε να του κάνετε καμάκι στην προσωπική του σελίδα http://www.24open.ru/user/dimitrakos/

Το αισιόδοξο μήνυμά του για την Ελλάδα; «Ευτυχώς δεν ήρθε ο αντίχριστος που περιμέναμε».back to main