Ανταπόκριση απ’ το Χογκό
Kour

Ο Kour χθες το βράδυ ξεσάλωσε στο χογκολέζικο Halloween.

Στο Soho. Eκεί γιορτάζεται κυρίως το Halloween, Στο Xογκό. Υπάρχει βέβαια και το Ocean Park ή το πάρκο του κ. Disney. Αλλά σε adult version θα το βρεις στα στενά και ανηφορικά δρομάκια του Central. γύρω από τo Hollywood Road.

Σήμερα θα κάνεις λίγη υπομονή και θα αντέξεις τις πολλές Αγγλικές φάτσες που συχνάζουν εδώ (με προφορά First Certificate Listening).

Με μεγάλη χαρά θα διαπιστώσεις ότι εδώ δεν γίνεται της Πάτρας. Θα δεις καρναβάλια και μάσκες χωρίς να χρειαστεί να βιάσεις τα αυτιά σου με λάτιν μουσική. Όχι. Από την άλλη, οι αστυνομικοί - νοσοκόμοι - πυροσβέστες - οδοκαθαριστές (όλοι φοράνε περίπου την ίδια στολή) παίζει να είναι και πιο πολλοί από τους μασκαράδες. Μέτρησέ τους. Άμα λάχει, δίνουν και οδηγίες με τις ντουντούκες. Εκεί που

χορεύουν οι αρκούδες με τους μπάτμαν, και τα πέη με τις νεράιδες, θα ακούσεις την ανακοίνωση που τους λέει να "σπάσουν". Την ανακοίνωση από το φύλακα άγγελό τους που στέκεται στο βάθρο. Να ιδέα: οι χογκόκερς αστυνομικοί να ντύνονται στο Halloween φύλακες-άγγελοι.

Η γάτα και το ποντικάκι (μου).

 Bρέθηκε άλλη παρακάτω. γεμάτο πορτοκαλίες σε λέω...

Kαι άλλη νοσοκόμα. με το σωματοφύλακά της. άγγλοι, ανεβαίνοντας σε πριβέ πάρτι στο Wan Chai. Εκεί που είναι και τα μπουρδέλα. (πρόσεχε μην το μπερδέψεις με το Chai Wan).

Αρκουδάκι της αγάπης, σε έκδοση χογκό.

Robbin και Roba.

Οπαδός του Ολυμπιακού.

Τη νοσοκόμα ήθελα να βγάλω (γκόμενα, όχι απλά φωτογραφία) αλλά πλάκωσαν και οι υπόλοιποι.

Έλληνας με μάσκα, που έβαψε τις τρίχες του άσπρες.back to main